V.33

MÅNDAG

• Smörstekt havsabborre serveras med stuvad kål med citron och dill, brynt smör med räkor och rostade hasselnötter och stompad färskpotatis smaksatt med tryffel

• Kalvrygg med timjan och chili serveras med honungsrostade rotsaker, vinbärssky, örtyoghurt och brynt svamp

TISDAG

• Smörstekt havsabborre serveras med stuvad kål med citron och dill, brynt smör med räkor och rostade hasselnötter och stompad färskpotatis smaksatt med tryffel

• Nötfärsjärpar med persiljegräddsås, glaserade morötter, rårörda lingon och potatispuré

ONSDAG

• Krispig torsk med mandel serveras med citrussallad med ärtskott och dijon, gräddfil och dillkokt potatis

• Grillat kycklingbröst med pak choi, chilimajo, vitlöksstekta surdegskrutonger och rostad Anyapotatis

TORSDAG

• Krispig torsk med mandel serveras med citrussallad med ärtskott och dijon, gräddfil och dillkokt potatis

• Högrevsburgare med potatisbröd, krispig sallad, fräst tomat och lök, saltgurka, lagrad cheddar, tryffelkräm och friterad potatis

FREDAG

• Ångad torsk med hyvlade primörer, rimmad gurka, smörad vitvinssås och potatispuré

• Schnitzel med smörstekta kantareller, persiljesmör, krossad och rostad potatis med timjan och vitlök

VECKANS VEGETARISKA

• Kryddbakad blomkål med bakad silverlök, rökt dragonkräm, sojabönor och körvel

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr