V.2

MÅNDAG

• Fisk och skaldjursgryta
Hummersås, saffran, sötpotatis, krutonger, aioli och grönkål

• Fläskschnitzel
Kryddsmör, syrad rödkål och krossad potatis med pesto

TISDAG

• Fisk och skaldjursgryta
Hummersås, saffran, sötpotatis, krutonger, aioli och grönkål

• Parmesanpanerad kycklinglårfilé
Citronaioli, chipotlesky, rostade rotsaker och pak choi

ONSDAG

• Pocherad koljafilé
Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré

• Gräddig kalvgryta
Skogschampinjon, schalottenlök, dragon och potatispuré

TORSDAG

• Pocherad koljafilé
Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré 

• Vitlöksstekt vildand
Krämig risotto, pumpa, rostade frön och lagrad ost 

FREDAG

• Pocherad koljafilé
Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré 

• Högrevsburgare
Briochebröd, bbq-glace, vitlökskräm, sotad spetskål, tomatsalsa och pommes

VECKANS VEGETARISKA

• Råraka
Rostat matvete, nötter, broccolipesto, bakade tomater och lagrad ost

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr