V.25 MÅNDAG ☟ Sparrisbakad laxvitvinssås smaksatt med fläder, färskpotatis, dillpicklad gurka, rädisa Örtstekt kycklinglårfilérostad potatis, ädelostsås, rostad broccoli och hasselnötter TISDAG ☟ Sparrisbakad laxvitvinssås smaksatt med fläder, färskpotatis, dillpicklad gurka, rädisa Biff Lindströmskysås, potatispuré, karamelliserad lök, pressgurka, persilja ONSDAG ☟ Spättarullad fylld med färskost och rökt laxhummersås, stompad potatis, bakad morot och fänkål, gräslök Vitlök- och chilistekt flankrostad sötpotatis med parmesan och persilja, chimichurri, rödvinssås, grillad paprika TORSDAG ☟ Spättarullad fylld med färskost och rökt laxhummersås, stompad potatis, bakad morot och fänkål, gräslök Wallenbergarekalvfärs, potatispuré, brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon FREDAG ☟ STÄNGT MIDSOMMARAFTON – VECKANS PASTA ☟ Salsicciapastahet tomatsås, vispad getost, primörer, rostade nötter, ruccola, picklad lök, lagrad ost VECKANS VEGETARISKA ☟ Halloumi och morotsbiffarrostad blomkål, matvete, ramslöksmajjo, bakad gulbeta, spenatmyntayoghurt Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.PRIS: 145 krTAKEAWAY: 125 kr