V.23

MÅNDAG

• Bakad lax med risotto, skogschampinjon, tomat och hasselnötte

• Pasta carbonara med äggula, persilja och lagrad ost

TISDAG

• Bakad lax med risotto, skogschampinjon, tomat och hasselnötte

• Svensk gårdskyckling med rostad betsallad, parmesan, currykräm och färskpotatis

ONSDAG

• Pankostekt torsk med remoulade, sojastekt pak choi och rostad potatis

• Nattbakad rapsgris med tryffelstuvad spetskål, brynt smörsky och chilirostad färskpotatis

TORSDAG

• Pankostekt torsk med remoulade, sojastekt pak choi och rostad potatis

• Färsbiff med fetaost och soltorkad tomat med rödvinssås, tzatziki, svärtade tomater och bakpotatisklyftor

FREDAG

• Rödtungsrulader med vitvinssås, fänkål, räkor och dill, brynt färskpotatis

• Fläskschnitzel med brynt smör, kapris, ansjovis, citron, persilja och färskpotatis

VECKANS VEGETARISKA

• Krämig risotto med skogschampinjon, tomat, hasselnötter och sparris

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr