V.43

MÅNDAG

• Rödingfilé från Vättern med pasta, basilika, färskost, zucchini och semibakade tomater

• Biff á la Lindström med rostade betor, steksky, spegelägg, potatis och rotselleristomp

TISDAG

• Sejfilé med citronbakad fänkål, brynt smör, sojabönor, dillyoghurt och potatispuré

• Nötköttsgryta på rostbiff med grädde, timjan, champinjon, bacon, schalottenlök och pilaffris

ONSDAG

• Sejfilé med citronbakad fänkål, brynt smör, sojabönor, dillyoghurt och potatispuré

• Kåldolmar på nötfärs rullad i spetskål med dijongräddsås, lingon, sockerärtor och kokt potatis

TORSDAG

• Överbakad regnbågsfilé med tomat, senap och mozzarella. Serveras med rotfruktspytt, dill, färskriven pepparrot och hummervinägrett

• Örtbräserad amerikansk bringa med tryffelmajo, brynt svampsky, grillad tomatsallad och rostad sötpotatis

FREDAG

• Överbakad regnbågsfilé med tomat, senap och mozzarella. Serveras med rotfruktspytt, dill, färskriven pepparrot och hummervinägrett

• Fläskschnitzel med citronsmör, ärtsallad, krossad och friterad potatis med balsamvinäger och parmesan

VECKANS VEGETARISKA

• Kryddrostad blomkål med pasta, basilika, färskost, zucchini och semibakade tomater

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr