V.16

MÅNDAG ☟

• Parmesanpanerad torsk
Remoulade, broccoli och dillkokt potatis

 

• Honungsrostad fläsksida på hållbar gris
Bbq, avokadokräm, padrons, picklad rödlök och rostade rotsaker

 

TISDAG ☟

• Parmesanpanerad torsk
Remoulade, broccoli och dillkokt potatis

 

• Kålpudding på svensk högrevsfärs
Gräddsås, lingon, pressgurka och färskpotatis

ONSDAG ☟

• Smörstekt gösfilé
Rostade rödbetor, brynt smör, kapris och dillkokt färskpotatis

 

• Fläskfilé med ädelost på hållbar gris
Pasta rigatoni, bakade tomater och valnötter

 

TORSDAG ☟

• Smörstekt gösfilé
Rostade rödbetor, brynt smör, kapris och dillkokt färskpotatis

 

• Krispig svensk kyckling
Sweet Chili Mayo, limedressad gurka, koriander och bakpotatis med vitlök och chili

FREDAG ☟

• Smörstekt gösfilé
Rostade rödbetor, brynt smör, kapris och dillkokt färskpotatis

 

• Smashburger på svensk högrev med briochebröd
Cheddarost, jalapenos, bifftomat, rökt lök, knaprig bacon, coleslaw och sötpotatispommes

 

VECKANS VEGETARISKA

• Friterad getost
Potatissallad, rostade nötter, vårgrönt och örtgräddfil

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr