V.32 MÅNDAG ☟ RödspättaVitvinssås, sockerärtor, forellrom och potatispuré PannbiffGräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis TISDAG ☟ RödspättaVitvinssås, sockerärtor, forellrom och potatispuré Stekt fläskLöksås och kokt potatis eller raggmunk och lingon ONSDAG ☟ RödspättaVitvinssås, sockerärtor, forellrom och kokt potatis Bräserad högrevRödvin, rotsaker, svamp, creme fraiche och potatispuré TORSDAG ☟ Fisk- och skaldjursgrytaHummersås, kantareller, rotsaker, fänkål, parmesan och chiliaioli FläskschnitzelKryddsmör, rödvinsreduktion, bakade tomater, rostad potatis och ruccola med parmesan FREDAG ☟ Fisk- och skaldjursgrytaHummersås, kantareller, rotsaker, fänkål, parmesan och chiliaioli Nattbakad flappstekGrönpepparsås, haricots verts, rökt sidfläsk och potatiskaka VECKANS PASTA ☟ Fläskfilé, gorgonzola, sparris och skogschampinjon VECKANS VEGETARISKA ☟ Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.PRIS: 129 krTAKEAWAY: 109 kr LÄS MER OM VÅR TAKE AWAY HÄR