V.8

MÅNDAG

• Fisk och skaldjursgryta med räksås, rotsaker, lagrad ost, tryffelkräm och krutonger

• Nötfärsbiff med brynt löksky, svamp, bacon och potatispuré

TISDAG

• Rödtunga med sandefjordsås, morot med dill samt stomp på potatis- och jordärtskocka

• Svensk kycklingstek med currykräm, tomatsallad, rostad potatis och jordnötter

ONSDAG

• Rödtunga med sandefjordsås, morot med dill samt stomp på potatis- och jordärtskocka

• Pasta carbonara med persilja, äggula, pappardelle och lagrad herrgårdsost

TORSDAG

• Smörbakad sej med getostsmör, rödbeta, kapris, tomat och brynt potatis

• Gräddig portergryta på högrev, fläsksida, purjolök, rotfrukter, persilja, rostad vitlök och potatispuré

FREDAG

• Smörbakad sej med getostsmör, rödbeta, kapris, tomat och brynt potatis

• Flankstek med rödvinssky, tryffelbea, grillad tomat och pommes

VECKANS VEGETARISKA

• Oumphbiff med rosmarinsky, potatispuré, sojabönor och brynt svamp

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr