V.14

MÅNDAG

• Ångad torskrygg med brynt smör, betor, kapris, dill och stompad potatis

• Kalvköttbullar med gräddsås, lingon, gurka och stompad potatis

TISDAG

• Fisk och skaldjursgryta med rotsaker, lagrad ost, parmesankräm, krutonger och krasse

• Bräckt oxbringa med rotmos, senapssås, gurka och krasse

ONSDAG

• Citronbakad torskrygg med vitvinssås, fänkål, kavring och dillkokt potatis

• Högrevsgryta med grädde, kantareller, sidfläsk och persilja

TORSDAG

•Citronbakad torskrygg med vitvinssås, fänkål, kavring och dillkokt potatis

• Fläskytterfilé med rostade rotsaker, steksky, myntayoghurt och gremolata

FREDAG

• Panerad torskrygg med yoghurtremoulade, potatispuré och rostad rotselleri med dill

• Nattbakad flankstek med bearnaise, pommes, körvel och rostade betor

VECKANS VEGETARISKA

• Linssoppa med ingefära, rotsaker, svamp, pocherat ägg och persiljekräm

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr