V.2 MÅNDAG ☟• Fisk och skaldjursgryta Hummersås, saffran, sötpotatis, krutonger, aioli och grönkål • Fläskschnitzel Kryddsmör, syrad rödkål och krossad potatis med pesto TISDAG ☟• Fisk och skaldjursgryta Hummersås, saffran, sötpotatis, krutonger, aioli och grönkål • Parmesanpanerad kycklinglårfilé Citronaioli, chipotlesky, rostade rotsaker och pak choi ONSDAG ☟• Pocherad koljafilé Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré • Gräddig kalvgryta Skogschampinjon, schalottenlök, dragon och potatispuré TORSDAG ☟• Pocherad koljafilé Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré • Vitlöksstekt vildand Krämig risotto, pumpa, rostade frön och lagrad ost FREDAG ☟• Pocherad koljafilé Äggsås, riven pepparrot, persiljestekta sockerärtor, potatis och grönärtspuré • Högrevsburgare Briochebröd, bbq-glace, vitlökskräm, sotad spetskål, tomatsalsa och pommes VECKANS VEGETARISKA ☟• Råraka Rostat matvete, nötter, broccolipesto, bakade tomater och lagrad ost Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.PRIS: 105 krTAKEAWAY: 95 kr LÄS MER OM VÅR TAKE AWAY HÄR