V.32

MÅNDAG ☟

Rödspätta
Vitvinssås, sockerärtor, forellrom och potatispuré

Pannbiff
Gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

TISDAG ☟

Rödspätta
Vitvinssås, sockerärtor, forellrom och potatispuré

Stekt fläsk
Löksås och kokt potatis eller raggmunk och lingon

ONSDAG ☟

Rödspätta
Vitvinssås, sockerärtor, forellrom och kokt potatis

Bräserad högrev
Rödvin, rotsaker, svamp, creme fraiche och potatispuré

TORSDAG ☟

Fisk- och skaldjursgryta
Hummersås, kantareller, rotsaker, fänkål, parmesan och chiliaioli

Fläskschnitzel
Kryddsmör, rödvinsreduktion, bakade tomater, rostad potatis och ruccola med parmesan

FREDAG ☟

Fisk- och skaldjursgryta
Hummersås, kantareller, rotsaker, fänkål, parmesan och chiliaioli

Nattbakad flappstek
Grönpepparsås, haricots verts, rökt sidfläsk och potatiskaka

VECKANS PASTA ☟

Fläskfilé, gorgonzola, sparris och skogschampinjon

VECKANS VEGETARISKA ☟

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 129 kr

TAKEAWAY: 109 kr