V.12

MÅNDAG ☟

Ugnsbakad sejfilé
tryffelstuvad spetskål, dillkokt potatis, sockerärtor, knaperstekt chorizo

Panko- och parmesanpanerad kyckling
limeaioli, rödvinsås, tomat och lök salsa, friterad potatis

TISDAG ☟

Ugnsbakad sejfilé
tryffelstuvad spetskål, dillkokt potatis, sockerärtor, knaperstekt chorizo

Kålpudding
gräddsås, rårörda lingon, kokt delikatesspotatis, pressgurka

ONSDAG ☟

Havets wallenbergare
potatispuré med gräslök, skagen, gurka, rädisa, pepparrot

Boeuf Bourgogne
potatisstomp med prästost och körvel, semitorkade tomater

TORSDAG ☟

Havets wallenbergare
potatispuré med gräslök, skagen, gurka, rädisa, pepparrot

Chevrébakade lammfärsbiffar
rosmarinsky, rostade rotfrukter, gratinerad aubergine, persilja

FREDAG ☟

Havets wallenbergare
potatispuré med gräslök, skagen, gurka, rädisa, pepparrot

Bookmaker Toast
pluma, pepparrotskräm, bakad äggula, krisp, tomatsalsa, padrones, pommes

VECKANS PASTA ☟

Krämig laxpasta
spenat, lime, honung, vårlök, lagrad ost

VECKANS VEGETARISKA ☟

Chili sin Carne
fräst grönsaksris, burrata, vispad smetana med basilika

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.
Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.

PRIS: 145 kr

TAKEAWAY: 125 kr