V.4

MÅNDAG

• Pankostekt sejfilé med brynt smör, romanesco, äpple samt stomp på gröna ärtor och potatis

• Kycklingbröst med BBQ glace, morot med sesam, körvel & friterad potatis

TISDAG

• Skaldjursfärserad rödtunga med vitvinssås, räkor, champinjoner, bacon och kokt potatis

• Rostad fläsksida med rimmad gurka, yoghurt, honung och rödvinsreduktion, koriander och rostad potatis

ONSDAG

• Skaldjursfärserad rödtunga med vitvinssås, räkor, champinjoner, bacon och kokt potatis

• Rimmad oxbringa med honungsrostade morötter, senapssås, dressad kål och kokt potatis

TORSDAG

• Lubbfilé med blåmusslor, blåmusselsås, tärnad potatis, svamp och schalottenlök

• Wallenbergare med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré

FREDAG

• Lubbfilé med blåmusslor, blåmusselsås, tärnad potatis, svamp och schalottenlök

• Bräserad högrev med rödvin, sidfläsk, rotselleri, persilja och rostad mandelspotatis

VECKANS VEGETARISKA

• Jordärtskockssoppa med rostade solrosfrön, quinoa och svamptoast med lagrad ost

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr