V.40

MÅNDAG

• Chévrebakad lax med rostade betor, brynt smör, kapris och dillkokt potatis 

• Fläskytterfilé på Skövdes Guldgris med gräddig skogssvamp, gelé, rostade potatisklyftor och honungsstekt morot

TISDAG

• Chévrebakad lax med rostade betor, brynt smör, kapris och dillkokt potatis

• Porterstek med bakad spetskål, stekta äpplen, portersås och hasselbackspotatis

ONSDAG

• Smörstekt kummel med brynt gräddfil, räkor, fänkål och dillstompad potatis

• Nötfärsbiffar med brynt löksky, friterad brysselkål, rårörda lingon potatis och jordärtskockspuré

TORSDAG

• Fisk och skaldjursgryta med rotsaker, parmesan, krutonger, aioli och krasse

• Fläskschnitzel med tomatsalsa, rödvinsreduktion, citronmajo och råstekt potatis

FREDAG

• Fisk och skaldjursgryta med rotsaker, parmesan, krutonger, aioli och krasse

• Grillad flankstek från Skövde slakteri med vaxbönor, bacon, rödvinssås, bearnaisesmör och potatiskaka med sivans gräddädel

VECKANS VEGETARISKA

• Linsgryta med kokosgrädde, rotsaker, rostade nötter, kikärtor, gräddfil och krutonger

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr