V.3

MÅNDAG ☟

Bakad torskrygg med räksås, dillrostad blomkål, kavringsmul och kokt potatis

Klubbfilé på svensk kyckling med klyftpotatis, persiljestekta morötter, rostad majskräm och brynt löksky

TISDAG ☟

Bakad torskrygg med räksås, dillrostad blomkål, kavringsmul och kokt potatis

Boeing bourguignon på svensk högrev med sidfläsk, lök, champinjoner, rödvin och potstispuré

ONSDAG ☟

Laxfärserad kungsflundra med rom- och gräslökssås, fräs på fänkål och spenat, rostad mandel och stompad potatis

Rostad fläsksida med rotsaksstomp, stekt äppelsallad, äppelcidersås och picklad kål

TORSDAG ☟

Laxfärserad kungsflundra med rom- och gräslökssås, fräs på fänkål och spenat, rostad mandel och stompad potatis

Fläskfilégryta med hasselbackspotatis, ruccola- och fetaostsallad

FREDAG ☟

Fish & chips med torskfilé, pommes, ärtsallad, remoulade och citron

Schnitzel med rödbetsslaw, sötpotatis klyftor, limeaioli, körvel, rosmarin och rödvinsglaze

VECKANS PASTA ☟

VECKANS VEGETARISKA ☟

Libanesisk grönsaksgryta med bulgur och yoghurt

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 119 kr

TAKEAWAY: 99 kr