V.47

MÅNDAG ☟

Apelsinbakad lax

Dillbrynt potatis, sojabönor, rosmarin och rosepepparsås

 

Nötfärsbiffar

Robertosås, rostad potatis och spetskål

 

TISDAG ☟

Apelsinbakad lax

Dillbrynt potatis, sojabönor, rosmarin och rosepepparsås

 

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

alt

Stekt fläsk med raggmunk och lingon

 

ONSDAG ☟

Smörstekt öringfilé

Sotad gurka, romsås och dillkokt potatis

 

Rödvinsgryta med högrev och sidfläsk

 Potatispuré och vitlökskräm

TORSDAG ☟

Smörstekt öringfilé

Sotad gurka, romsås och dillkokt potatis

 

Chili och kafferubbad karré

Broccoli, pocherat ägg, hollandaise och rostad sötpotatis

 

FREDAG ☟

Ångad rödingfilé

Brynt smör, räkor, dill, pepparrot och krossad potatis med citron och kapris

 

Nattbakad flankstek

Rödvinssås, “bearnaise”, råstekt purjolökspotatis och grillade tomater

 

VECKANS PASTA ☟

Fisk- och skaldjurspasta i hummersås, spenat och lagrad ost

VECKANS VEGETARISKA ☟

Linssoppa med pocherat ägg, krutonger och aioli

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 119 kr

TAKEAWAY: 99 kr