V.49

MÅNDAG

• PANKOPANERAD KUNGSFLUNDRA
Remoulade, kapris, rostade betor och dillkokt potatis

• KYCKLINGFÄRSBULLAR I TOMATSÅS
Hyvlad parmesan, saltrostade nötter, spaghetti och timjankräm

TISDAG

• PANKOPANERAD KUNSFLUNDRA
Remoulade, kapris, rostade betor och dillkokt potatis

• PULLED PORK I BRÖD
Avokado, gräddfil, rödlök, grillad paprika och rostad potatis

ONSDAG

• LAXFÄRSERAD RÖDTUNGA
Vitvinssås, isad fänkål, dillgurka, stenbitsrom och potatispuré

• NÖTFÄRSBIFFAR
Gräddstuvad spetskål, stekt lök, lingon och mandelpotatis

TORSDAG

• LAXFÄRSERAD RÖDTUNGA
Vitvinssås, isad fänkål, dillgurka, stenbitsrom och potatispuré

• KYCKLINGLÅR MED GORGONZOLA
Bacon, bakade tomater, ruccola, picklad rödlök och hasselbackspotatis

FREDAG

• LAXFÄRSERAD RÖDTUNGA
Vitvinssås, isad fänkål, dillgurka, stenbitsrom och potatispuré

• FLÄSKSCHNITZEL
Rödvinssås, ansjovis, kapris, citron, gröna ärtor och persiljestekt potatis

VECKANS VEGETARISKA

• VEGETARISKA BIFFAR PÅ SOJAFÄRS, MOROT & HALLOUMI
Hyvlad parmesan, saltrostade nötter, spaghetti och timjankräm

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr