V.33

MÅNDAG ☟

Rågstekt sejfilé
vitvinssås, stompad potatis med gräddfil och dill, hyvlad morot och zucchini

Pankostekt kycklinglårfile
rostad majskräm, bakade tomater, syrad rödkål, klyftpotatis, friterade tortillas

TISDAG ☟

Rågstekt sejfilé
vitvinssås, stompad potatis med gräddfil och dill, hyvlad morot och zucchini

Lågtempad skinkstek
äppelcidersås, dillkokt färskpotatis, vinbärsgelé, fräst haricovert

ONSDAG ☟

Laxfärserad flundrafilé
citronstuvad spetskål, dillkokt färskpotatis, bakade gulbetor, stenbitsrom

Wallenbergare
potatispuré, skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor med schalottenlök

TORSDAG ☟

Laxfärserad flundrafilé
citronstuvad spetskål, dillkokt färskpotatis, bakade gulbetor, stenbitsrom

Schnitzel
råstekt potatis med purjolök, rödvinssås, grillad sparris, vispat kaprissmör

FREDAG ☟

Laxfärserad flundrafilé
citronstuvad spetskål, dillkokt färskpotatis, bakade gulbetor, stenbitsrom

Nattbakad bogstek av kalv
rostad potatis med ramslökssalt, choronsås, örtstekt blomkål, tomatsalsa

VECKANS PASTA ☟

Tryffelpasta
kalvkött, tryffel, vitt vin, primörer, svamp, lagrad ost, ruccola

VECKANS VEGETARISKA ☟

Gratinerad paprika
sojafärs, mozzarella, ratatouille, smörfräst gnocchi med portabello och grönkål, rostade
nötter

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.
Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.

PRIS: 145 kr

TAKEAWAY: 125 kr