MÅNDAG ☟• Fisk och skaldjursgratäng med mozzarella, rotsaker, aioli och hyvlad blomkål• Kalvfärsbullar med gräddsås, lingon, saltgurka och potatispuré TISDAG ☟• Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor, dill och potatispuré• Högrevsburgare med briochebröd, klyftpotatis, dijonmajo, krispig sallad, ölstekt lök och ädelost ONSDAG ☟• Argentinsk rödräka med röd curry, kokosgrädde, pak choi och pasta pappardelle• Kycklingfilé med potatis och jordärtskockspuré, sotad endivesallad med chevreost och bakade tomater TORSDAG ☟• Pankostekt slätvarmed curryremoulad, frisésallad med citronvinägrett, kokt potatis och dill• Karré på Guldgris med dragonsås, rostad potatis, palsternacka, paprika och lök FREDAG ☟• Pankostekt slätvar med curryremoulad, frisésallad med citronvinägrett, kokt potatis och dill• Nötfärsbiffar med spetskål, ölsky, stompad potatis med persilja och schalottenlök VECKANS VEGETARISKA ☟• Morots- och halloumibiffar med ljummen potatis- och bönsallad samt aioli Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.PRIS: 105 krTAKEAWAY: 95 kr