MÅNDAG

• Fisk och skaldjursgratäng med mozzarella, rotsaker, aioli och hyvlad blomkål

• Kalvfärsbullar med gräddsås, lingon, saltgurka och potatispuré

TISDAG

• Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor, dill och potatispuré

• Högrevsburgare med briochebröd, klyftpotatis, dijonmajo, krispig sallad, ölstekt lök och ädelost

ONSDAG

• Argentinsk rödräka med röd curry, kokosgrädde, pak choi och pasta pappardelle

• Kycklingfilé med potatis och jordärtskockspuré, sotad endivesallad med chevreost och bakade tomater

TORSDAG

• Pankostekt slätvarmed curryremoulad, frisésallad med citronvinägrett, kokt potatis och dill

• Karré på Guldgris med dragonsås, rostad potatis, palsternacka, paprika och lök

FREDAG

• Pankostekt slätvar med curryremoulad, frisésallad med citronvinägrett, kokt potatis och dill

• Nötfärsbiffar med spetskål, ölsky, stompad potatis med persilja och schalottenlök

VECKANS VEGETARISKA

• Morots- och halloumibiffar med ljummen potatis- och bönsallad samt aioli

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr